Omruilen strips bij vingerprik-methode Lees meer...

Zelfmeten

Als u orale antistollingsmiddelen moet gebruiken kunt u zelf uw INR bepalen met behulp van zelfmeet apparatuur. Hiervoor kunt u terecht bij een van onze trainingslocaties.

Programma zelfmanagement

1e contactmoment: Instructie Coaguchek XS

In de periode tussen het 1e en 2e contactmoment krijgt u taken zoals het volgen van een E-learning en het bepalen van uw INR.

2e contactmoment: Controle vingerprik

Na deze weken volgt de trainingsfase die 3 maanden duurt. In deze periode meet u wekelijks uw INR, vaardigheidstraining. Op werkdagen geeft u voor 12.00 uur uw INR door via het digitale logboek. Dezelfde dag 18.00 uur kunt u uw nieuwe dosering opvragen.

3e contactmoment: Na 3 maanden nodigen wij u uit en volgt er een evaluatie betreffende het prikken en het naleven van de afspraken. Tevens controleren we opnieuw de priktechniek en volgt een dubbelmeting op uw CoaguChek XS en de CoaguChek XS van trombosedienst Star-Shl.

De jaarlijkse controle

Een keer per jaar nodigen wij u, op één van de daarvoor bestemde priklocaties uit voor het uitlezen van het geheugen van uw CoaguChek XS. Tevens controleren we uw CoaguChek XS door middel van een vergelijk met de CoaguChek XS van de trombosedienst Star-Shl.

Zelfmeten, hoe doe ik dat?


Zelfmeten is makkelijker dan u denkt. Bekijk hier een informatiefilmpje over het zelfmeten

Aanmeldformulier Controle van uw CoaguChek apparaat

Nieuws